AC Horsens karismatiske cheftræner, Bo Henriksen, bliver kædet sammen med landstrænerjobbet på Færøerne, der står ledigt, når Lars Olsen ved årsskiftet forlader jobbet efter otte år.

Men indtil videre er det blot et rygte, for Bo Henriksen har endnu intet hørt fra det færøske fodboldforbund.

Det fortæller han til B.T.s ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet.  HØR HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN

»Der har overhovedet ikke været nogen henvendelser. Jeg ved ikke noget om det,« fortæller den lattermilde fynbo.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Kunne du være interesseret i jobbet?

»Det er svært at sige, for jeg ved ikke noget om, hvad jobbet indebærer. Jeg har bare set det i medierne, og det lyder da meget spændende, men jeg ved ikke, om jeg eventuelt kunne være interesseret, før jeg ser en jobbeskrivelse.«

»I denne her korte branche, vi er i, skal vi forholde os til de kontrakter, vi har, og hvis man som jeg har to år tilbage af kontrakten, er man godt stillet. Så jeg bruger ikke så forfærdeligt meget krudt på andet end mit job her i Horsens,« lyder det fra Bo Henriksen.

Transfervinduet er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen. Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer. Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.

Lyt til seneste episode:

iPhonebruger med iOS 13? Benyt Safari-browser.

Du kan også finde Transfervinduet i iTunes, Spotify eller hvor du normalt lytter til dine podcasts.