Han endte jo i FCK ...

... men tanken om en gratis Nicklas Bendtner fristede flere Superliga-klubber i det netop overståede sommertransfervindue.

OB lurede i slutspurten på den 31-årige angriber. Det har TV3 Sport fortalt.

Men nu kan B.T.s ugentlige fodboldpodcast Transfervinduet afsløre, at endnu Superliga-klub lurede på Bendtner. HØR HELE UDSENDELSEN NEDERST I ARTIKLEN

Foto: Niels Christian Vilmann
Vis mere

Panelet kan fortælle, at Sønderjyske tidligt i transfervinduet meddelte Bendtner-lejren, at angriberen var velkommen i Sønderjylland, hvis hans øvrige muligheder faldt til jorden.

Det blev aldrig aktuelt, for det endte som bekendt med, at Nicklas Bendtner på transfervinduets sidste dag skiftede til FC København, hvilket også var den løsning, som den tidligere landsholdsstjerne så som idéel.

»Det føles endnu større, end jeg har drømt om. Jeg ved, at det er en helt særlig chance, og jeg vil gøre gøre alt i min magt for at gribe den de næste fire måneder,« skrev Bendtner på sin Instagram-profil, efter at skiftet var blevet officielt.

I FC København kæmper man nu for at gøre den store angriber - med fortid i bl.a. Arsenal og Juventus - kampklar. Første skridt er tirsdagens træningskamp mod Brøndby.

Foto: Niels Christian Vilmann
Vis mere

Den kamp går B.T. i øvrigt all-in på. Og der vil både være liveblog og reporter på sidelinjen, når 'Lord Bendtner' for første gang trækker den hvide FCK-trøje over hovedet.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.