Ousmane Dembelé.
Ousmane Dembelé. Foto: PATRIK STOLLARZ

Franskmændene Ousmane Dembélé og Kylian Mbappé har været to af de mest ombejlede spillere i sommerens transfervindue. Det kan dog betyde, at landsholdspladserne er tabt. Det skriver Bild.

Ousmane Dembélé til Barcelona og Kylian Mbappé til Manchester United eller Paris Saint Germain. Sådan har transferrygterne lydt over sommerperioden, og det har haft konsekvenser for spillernes indflydelse i deres klubber.

Dembélé valgte ikke at møde op i Dortmund, hvorefter han blev suspenderet fra holdet, og Kylian Mbappé spiller ikke kampe, mens der er virak om hans fremtid. Og den manglende spilletid gør, at Frankrigs landstræner Didier Deschamps står overfor et svært valg.

RB PLUS Brøndby vil redde sæsonen med pokaltriumf

Om præcis en uge bliver Frankrigs trup til VM-kvalifikationskampen mod Luxembourg udtaget, og det er svært at se ham udtage to spillere, der mangler kamptræning, og hvis tanker ligger et andet sted. Og det er et slag for både de to spillere og det franske landshold.

20-årige Dembélé spillede en pragtkamp, da franskmændene mødte England tilbage i juni, hvor de vandt 3-2. Her scorede han sit første mål i ’Equipe Tricolore’, og han blev straks udråbt som et af de helt håbefulde talenter for det franske landshold, der ellers må siges at svømme over i profiler for tiden.

Kylian Mbappé.

Det samme gør sig gældende for 18-årige Kylian Mbappé, der slog igennem sidste sæson i Europa med imponerende præstationer uge efter uge i Champions League. Selvom han træner med i Monaco, har han ytret, at han ønsker at skifte væk for klubben, og derfor spiller han ikke kampe med holdet.

BRITAIN IAAF ATHLETICS WORLD CHAMPIONSHIPS LONDON 2017

Senest ser det ud til, at Paris Saint-Germain, der har været favorit til at hente det unge talent, ikke ønsker at tilknytte Monaco-spilleren. Hovedstadsklubben frygter simpelthen, at endnu en handel i milliardklassen vil betyde, at de overskrider Financial Fair Play-reglerne og dermed modtager en bødestraf.

Hvorvidt de to franskmænd får deres fremtid på plads inden næste uges udtagelse er tvivlsom, og derfor ligner det også, at Didier Deschamps må se bort fra de to offensiv-spillere.

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.