Luciano Spalletti sætter hårdt mod hårdt.

»Det er åbenlyst for alle at se, hvad der er sket. Det er åbenlyst,« siger Inter-træneren til Sky Sport Italia.

Han nægter at gå på kompromis med det italienske klubs største stjerne, Mauro Icardi (og hans hustru og agent Wanda Nara), der har været på kollisionskurs med alt og alt i flere måneder.

Og derfor var han endnu engang smidt op på tribunen til weekendens hjemmekamp mod Lazio (som Inter i øvrigt tabte med 0-1)

Sådan så det ud, da Mauro Icardi senest havde Inter-trøjen på i en kamp, det var 9. februar.
Sådan så det ud, da Mauro Icardi senest havde Inter-trøjen på i en kamp, det var 9. februar. Foto: SERENA CAMPANINI
Vis mere

»Jeg har droppet spillere for mindre i min tid som træner. Du skal vise respekt og opføre dig ordentligt i omklædningsrummet,« siger Luciano Spalletti:

»Med sådan en opførsel skal han holde sig væk, og andre skal have chancen for at spille. Jeg tror godt, at han kunne have spillet 20-30 minutter, måske endda en halvleg, men det er ikke pointen.«

Mauro Icardi er på få måneder gået fra at være superstar til at være udskud i Inter. Det er sket, fordi forhandlingerne om en ny kontrakt mellem den argentinske angriber og den italienske klub kollapsede tidligere på året.

Det fik situationen til hurtigt at eskalere.

Mauro Icardi blev frataget sit anførerbind, hvorefter han nægtede at tage med til en udekamp i Europa League - og nu har han ikke spillet en kamp for holdet siden 9. februar.

»Situationen er ydmygende for Inters fans og for dem, der elsker Inter. Det er ydmygende at skulle mægle eller forhandle med en person bare for at få ham til at bære den trøje, som tilhængerne elsker. Hvad? Skal jeg emaile 20 advokater for at kunne udtage en spiller til mit hold,« siger Luciano Spalletti.

Mauro Icardi har ikke sagt et eneste ord om situationen. Kommunikationen er udelukkende overladt til hustru-agenten.

»Det hele afhænger af, hvad træneren beslutter sig for, og hans bemærkninger er ikke et tilbageskridt,« har hun siden Luciano Spallettis udbrud sagt til tv-programmet 'Tiki Taka':

»Mauro har ikke sagt noget endnu. Han forventer at spille og forbereder sig på det. Han havde et kamera op i ansigtet under hele kampen (mod Lazio, red.), og han heppede på holdet og bekymrer sig selvfølgelig om sine holdkammerater - men har ikke behov for at sige det højt eller skrive det på sociale medier.«

Real Madrid og Juventus har været nævnt som interesserede i at købe Mauro Icardi.