Bournemouth blev besejret 4-1, da Tottenham søndag måtte se sin topscorer blive skadet.

Bournemouth. Harry Kane måtte humpe ud med en skade, men det fik ingen resultatmæssig betydning for Tottenham i udekampen mod Bournemouth.

Gæsterne rejste sig og vendte 0-1 til en 4-1-sejr og fik dermed vasket skuffelsen i Champions League væk.

Sejren sendte Tottenham foran Liverpool på tredjepladsen i Premier League, efter 1-2-nederlaget til Juventus i nogle dage har været en kold, mental klud i ansigtet på Christian Eriksen og co.

Tottenham har nu 61 point, mens Liverpool og Chelsea følger efter med henholdsvis 60 og 56 point.

Hjemmeholdet tog dog gæsterne på sengen med en scoring efter blot syv minutter. Adam Smith rundede Danny Rose og smed bolden ind over, hvor Junior Stanislas sikkert sparkede Bournemouth foran 1-0.

Harry Kane havde bolden i mål efter 28 minutter, men scoringen blev annulleret for offside.

Værre for Tottenham var det dog, at Kane pådrog sig en skade i situationen og måtte forlade banen. Umiddelbart var der indikationer på problemer med den ene ankel.

Ind kom Erik Lamela, men det var Dele Alli, der efter 35 minutter udlignede for gæsterne.

Serge Aurier slog et fornemt indlæg, og den unge landsholdsspiller svigtede ikke og sendte bolden i mål.

Efter pausen diskede Christian Eriksen op med en fremragende aflevering efter fire minutter, og Alli var tæt på at score sit andet mål i kampen.

Tottenham skruede op for tempoet og pressede gevaldigt på, og Eriksen forsøgte sig med et langskud, der brækkede, men som Bournemouth-keeper Asmir Begovic akkurat afværgede.

Efter lidt over en time måtte Bournemouth dog give op over for presset.

Gæsterne spillede bolden hurtigt rundt, og formstærke Heung-Min Son afsluttede til sidst og scorede til 2-1.

Opgøret blev dyrt for Tottenham, da også både Danny Rose og Dele Alli i slutfasen måtte humpe ud med smerter.

Callum Wilson havde bolden i mål seks minutter før tid for hjemmeholdet, men der blev fløjtet for frispark forinden.

I stedet sørgede scoringer af Son og Aurier i slutfasen for 4-1.