Både Christian Eriksen og Harry Kane indledte kampen på bænken, men begge kom ind og forsvarede en 2-0-føring.

Det var en noget nær perfekt Premier League-kamp for Tottenham lørdag aften ude mod Leicester.

Tottenham sparede nogle af holdets største stjerner og hentede alligevel en sikker sejr på 2-0 ude over Leicester.

Hverken Christian Eriksen eller Harry Kane var at finde i startopstillingen hos Tottenham, som prioriterer tirsdagens Champions League-kamp ude mod Barcelona højere.

Trods fraværet af de to bærende kræfter var Tottenham i kontrol i stort set hele fodboldkampen.

Sydkoreaneren Son Heung-min gjorde det til 1-0 kort før pausen på et fremragende langskud, som Leicester-keeper Kasper Schmeichel ikke kunne nå ud til.

Efter 58 minutter lagde Son Heung-min et skruet indlæg i panden på Dele Alli, som fordoblede føringen til slutresultatet 2-0.

Eriksen blev skiftet ind efter 67 minutter, mens Kane kom ind syv minutter senere. Ingen af de to nåede dog at gøre det store væsen af sig.

Tottenham må til gengæld ærgre sig over, at backen Serge Aurier udgik med en skade efter 78 minutter.

Det lignede en muskelskade, og dermed er det usikkert, om Aurier bliver klar til kampen mod Barcelona.

Med sejren har Tottenham 36 point efter 16 kampe på tredjepladsen i ligaen. Liverpool topper rækken med 42 point, mens City har 41 point på andenpladsen.