Tottenham er mildt sagt ikke tilfreds med, at landstræner Morten Olsen forsøger at få Christian Eriksen klar til testkampen mod England onsdag.
Tottenham er mildt sagt ikke tilfreds med, at landstræner Morten Olsen forsøger at få Christian Eriksen klar til testkampen mod England onsdag. Foto: Andrew Couldridge

Tottenham er mildt sagt ikke tilfreds med, at landstræner Morten Olsen forsøger at få Christian Eriksen klar til testkampen mod England onsdag.

London-klubbens manager, Tim Sherwood, meldte allerede i weekenden, at Eriksen definitivt var ude til landskampen på Wembley, men Olsen har valgt at holde midtbaneprofilen i truppen.

Mandag fik Eriksen behandling for sit hold i ryggen på spillerhotellet, og han forblev officielt i truppen, var seneste melding fra landstræneren. Tottenham-boss Tim Sherwood reagerede skarpt, da han mandag blev forholdt til, at Eriksen muligvis spiller mod England.

- Det vil overraske mig meget, hvis han spiller. Jeg er sikker på, at det er vigtigere, at han bliver klar til vores tætte program og vigtige kampe, sagde Sherwood til Talk-sports.

Men Morten Olsen håber, at der kommer bedring hos Eriksen, så han kan være med mod de engelske stjerner på Wembley.

- Han er en spiller, som spiller i Premier League og gør det godt i ligaen. Englænderne kommer med spillere, som alle har spillet igennem vinteren med masser af kampe i benene, så jo flere spillere vi har i samme situation, jo bedre vil det være for os, sagde Morten Olsen.

Han erkendte dog, at han ikke vil løbe en unødig risiko med Eriksen, for at han spiller mod England.

- Vi tager ingen chancer. Han skal være 100 procent klar. Vi tror, der er tid nok.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.