Tottenham er på vild jagt efter en angriber nu, hvor Harry Kane er skadet. Og finder de ham i Liverpool? Læs om dette og meget mere i dagens rygter.

Tottenham har nærmest desperat brug for en angriber nu, hvor Harry Kane er skadet og Heung Min-Son skal til Asian Cup. Derfor overvejer de nu at lægge et bud på Liverpools Divock Origi. (Telegraph)

I det hele taget skal der være et krisemøde på højeste niveau for at løse Kane-problemet i Tottenham. Man overvejer blandt andet at hive den 16-årige angriber Troy Parrot op i førsteholdstruppen. (Talksport)

Den ombejlede Callum Hodson-Odoi kan følge landsmændene Jadon Sancho og Reiss Nelson til Tyskland. I hvert fald hævder Bayern München, at de er i forhandlinger med Chelsea om stortalentet. (Bild via Four Four Two)

Han er ikke den mest populære keeper blandt fansene, og han får knap nok spilletid, men Simon Mignolet har besluttet at blive hos Liverpool sæsonen ud. (ESPN)

Cardiff er tæt på at hente forstærkning til truppen og konkurrence til Kenneth Zohore. Argentineren Emiliano Sala skulle være på vej fra Nantes til den nette sum af 151 millioner kroner. (Sky Sports)

Listen er hentet hos BBC.

Denne artikel er leveret af ronaldo.com