Forventningerne er tårnhøje, når først man trækker den hvide Real Madrid-trøje over hovedet. Spiller du godt, er du med det samme elsket – spiller du dårligt, er der ingen nåde.

Og nu er pisken i den grad i brug. Modtageren? Eden Hazard.

Den belgiske stjerne har nemlig på ingen måde levet op til de store forventninger, efter han sidste sommer tog turen fra Chelsea til den spanske hovedstad, og nu er tålmodigheden ved at være opbrugt hos den spanske sportsavis AS, der følger Real Madrid tæt.

»Det her var ikke planen, da han sidste sommer skrev under, og 50.000 ellevilde Madrid-fans kom ud for at se hans præsentation på Bernabéu. At være Real Madrid-spiller er ikke en joke, men Hazards situationen er ved at blive en stor en af slagsen.«

Foto: PETER POWELL
Vis mere

Sådan lyder de hårde ord fra Tomás Roncero, der er chefredaktør på avisens Real Madrid-sektion, i en klumme.

Den 29-årige kantspiller har døjet med ankelproblemer, men er det ifølge den spanske journalist ikke årsagen til, at han endnu ikke har funklet hos madrilenerne.

»Problemet er ikke hans ankel. Det er på grund af hans manglende engagement i sommerferien, hvor han vender tilbage på samme måde, som han ankom på sidste sommer, da han havde skrevet under med sit drømmehold – overvægtig og totalt ude af form. Der er ingen anden måde at udtrykke det på,« skriver han.

Indtil videre er det således blot blevet til 14 kampe og et enkelt mål i den spanske liga, og i de første to kampe har Zinedine Zidane måttet se bort fra sin dyre belgier.

»I Chelsea blev vi alle forelskede i hans djævelske driblinger og eksplosive løb. Men i Real Madrid har vi ikke set noget af det. Du skal se klip af ham i blåt for at nyde hans talent. For i hvidt er det eneste, vi ved, at han har en svag ankel og kroniske problemer med at komme i form,« skriver Tomás Roncero og tilføjer:

»Jeg føler mig snydt og frustreret over hans manglende engagement.«

De forsvarende mestre fra Real Madrid har fået en blandet start på den nye sæson. Først spillede de uafgjort med Real Sociedad, inden de lørdag aften så sikrede sig en 3-2-sejr over Real Betis.