Lyt til artiklen

En topspiller i dansk fodbold er blevet varetægtsfængslet i ti dage sigtet for voldtægt og to forhold af blufærdighedskrænkelse.

Det har Københavns Byret afgjort, efter spilleren blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag, der foregik bag lukkede døre.

Dørlukningen skyldtes hensynet til politiets videre efterforskning. Sagen er på et tidligt stadie, bemærkede dommeren.

Den påståede voldtægt skete på Hotel Imperial i København tilbage i april. Der skulle være tale om andet seksuelt forhold end samleje.

Offeret skulle ifølge sigtelsen være blevet tvunget til at give fodboldspilleren oralsex, på trods af at offeret forsøgte at sige stop flere gange samt gøre modstand.

De to sager om blufærdighedskrænkelse skulle have fundet sted i juli og august – her er der tale om to forskellige kvinder. I begge tilfælde var der tale om uønskede kys.

Viaplay var først med historien, der ramte medierne lørdag. Siden har B.T. været til stede ved byretten i København, mens grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre.

Der er nedlagt navneforbud i sagen, og det gælder både den sigtede og de tre personer, der er angivet som ofre i sagen.

Strafferammen er op til otte års fængsel.

Den sigtede nægter sig skyldig i anklagerne. Det oplyste hans forsvarer, advokat Tenna Dabelsteen, inden dørene blev lukket i forbindelse med grundlovsforhøret i Københavns Byret.

B.T. har været i kontakt med den sigtedes klub, som ikke ønsker at kommentere på sagen.