Vejle og Thisted holder fast i topplaceringerne i 1. division efter 1-1 i weekendens topbrag.

Thisted. Førerholdet Vejle og de nærmeste forfølgere fra Thisted FC holdt søndag hinanden i skak i toppen af 1. division.

De to mandskaber mødtes i Thisted i et opgør, der endte 1-1 efter en Vejle-føring ved pausen.

Små 2000 tilskuere kunne efter en halv time se Dominic Vinicius bringe gæsterne i front, da han nåede højest på et indlæg i forbindelse med et frispark.

De nordjyske værter svarede igen midtvejs i anden halvleg, da Mikkel Agger afsluttede knaldhårdt uden chance for Vejles målmand til 1-1.

Thisted pressede hårdt på for at få sejren, men i overtiden var Vejle i stedet tæt på. DAvila Ba Loua fik prikket et indlæg lige uden om hjemmeholdets mål.

Efter to uafgjorte kampe kom Vendsyssel FF tilbage på rette spor med en 4-2-sejr hjemme over Nykøbing FC.

Dermed overtager Vendsyssel tredjepladsen fra HB Køge, der måtte nøjes med 1-1 i Esbjerg.

Viborg rykker op på femtepladsen efter en 4-3-sejr over FC Roskilde, der både var foran 2-1 og 3-2. Roskilde fik udvist Stefan Hansen midtvejs i anden halvleg.

Viborgs værter havde Andreas Albers og Pierre Larsen som dobbelte målscorere.

Vejle topper 1. division med 21 point foran Thisted med 20. Vendsyssel og HB Køge har henholdsvis 19 og 18 point på de næste pladser.