En gruppe af FCK-fans er blevet overfaldet og stukket med knive. Det skete onsdag formiddag, hvor fansene var gået ud for at få noget mad. To danskere er blevet stukket, men tilsyneladende ikke være end, at de ikke har anmeldt det til politiet eller er taget på hospitalet for at blive behandlet.

Det skriver ekstrabladet.dk.

Under morgenmaden på en café angreb en gruppe italienere pludselig FCK-fansene, der blev overfaldet med knive, spark og slag.

- Jeg var ude med et andet par fra hotellet og spise brunch 3-400 meter fra vores hotel. Mens vi spiser kommer der 5-7 italienere ind og råber ad os og overfalder os. Jeg bliver snittet og stukket i ryggen. Rikke bliver ramt i skulderen og kæresten får nogle slag. Og så løber de igen, fortæller Kristoffer Østergaard til Ekstra Bladet.

Det angrebne FCK-par har ifølge eb.dk forladt den norditalienske by uden hverken at anmelde sagen til politiet eller tage på hospitalet.

Kristoffer Østergaard vil helst bare lægge sagen bag sig så hurtigt som muligt.

- Må erkende at historien fra torino har vendt lidt op og ned på dagen.... Er blevet ringet op af ekstra bladet, Københavns politi og jeg ved snart ikke hvem.... det eneste jeg egentlig vil er se fodbold og hygge mig i Italien.... *suk*, skriver han på facebook.