Foto: STR

Carlos Tevez tjener angiveligt 5,3 millioner danske kroner om ugen i kinesiske Shanghai Shenhua, men noget tyder på, at de mange penge er blevet lidt af en sovepude.

For den 33-årige argentiner, der med sin vilde løn er verdens bedst betalte fodboldspiller, er blevet smidt af holdet, indtil han kommer tilbage i form igen. Han er slet og ret blevet for tyk, mener klubbens midlertidige træner Wu Jingui.

FBL-EUR-C1-TOTTENHAM-DORTMUND

»Jeg kommer ikke til at udtage ham i øjeblikket. Han er ikke klar fysisk og er ikke i stand til at spille. Han er overvægtig ligesom Fredy Guarin (holdkammerat, red.). Jeg må tage ansvaret for holdet og for spillerne selv. Hvis du ikke er i stand til at gøre det bedste for at spille, er der ingen grund til at udtage dig. Jeg har trænet mange store stjerner, og mine spillere bliver aldrig valgt på grund af deres navn,« slår han fast over for mediet South China Morning Post.

Jingui har overtaget roret i klubben, efter den argentinske manager Gus Poyet sagde op tidligere på ugen. Resultaterne har svigtet for den storsatsende kinesiske klub, og Tevez har heller ikke kunnet leve op til sit omdømme, siden han kom til klubben sidste år i december fra Boca Juniors.

OLYMPICS-FIGURESKATING/

Tevez har tidligere spillet for West Ham, Manchester City, Manchester United samt Juventus. Han har blot scoret to gange i 12 kampe siden skiftet til Kina, og det tager Jingui nu konsekvensen af.

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.