Fransk interessere for Christian Eriksen. Real Madrid begynder at røre på sig i transfervinduet. Det er bare nogle af de ting, der er at finde i dagens transferoversigt.

Schalke 04 viser interesse i en låneaftale for den engelske Chelsea-midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek, men Chelsea bider ikke på. (Telegraph)

Paris Saint-Germain forbereder et bud på 835 millioner kroner for Christian Eriksen, der lige er startet på endnu en sæson i Tottenham. (Express)

Manchester Uniteds italienske back, Matteo Darmian, rygtes fortsat væk fra Old Trafford. Juventus, Napoli og Inter bliver alle nævnt som bejlere. (Manchester Evening News)

Manchester Uniteds Paul Pogba.
Manchester Uniteds Paul Pogba. Foto: PETER POWELL
Vis mere

José Mourinho skulle efter sigende være blevet noget forundret over Paul Pogbas udtalelser fredag. Franskmanden hentydede til, at der var dårlig kemi mellem ham og Mourinho. (Telegraph)

Liverpool lægger gerne øre til bud på klubbens forsvarsspiller Ragnar Klavan. (Liverpool Echo)

Det er ikke fransk elegance, man først og fremmest tænker på, når samtalen falder på Lee Cattermole. Men Sunderland-midtbanespilleren kan være på vej til Bordeaux, hvor hans tidligere chef Gus Poyet er manager. (Teamtalk)

Der er også transferrygter, der cirkulerer om Manchester Uniteds ledelsesgange: Hvem skal være den nye sportsdirektør? Mulige bud skulle være Edwin van der Sar, Juventus-direktør Fabio Paratici og AS Romas spanske sportsdirektør, Monchi. (Independent)

Wilfried Zaha er en ombejlet spiller.
Wilfried Zaha er en ombejlet spiller. Foto: JOHN SIBLEY
Vis mere

Wilfried Zaha siger, at han stadig er i gang med at tale med Crystal Palace omkring kontraktforlængelse. (Mail)

Den nu tidligere landstræner for Argentina Jorge Sampaoli har udset sig posten som mexicansk landstræner. (Goal)

Steven N'Zonzi er fortsat en spiller, der er på tale i flere klubber. Franskmanden skulle ønske at rejse fra Sevilla, og både Paris Saint-Germain og AS Monaco har interesse i at få ham til den franske liga. (France Football)

Real Madrid-træner Julen Lopetegui vil gerne have en central forsvarsspiller og en angriber, inden transfervinduet lukker. (AS)