Juventus skulle være parate til at sende rekord-bud af sted mod Liverpool og Mohamed Salah, mens Real Madrid til gengæld nærmer sig en handel med Paulo Dybala. Læs alle dagens rygter her

Manchester United har nu også meldt sig ind i kampen om at sikre sig den franske midtbanespiller Adrien Rabiots underskrift, når hans kontrakt i Paris Saint-Germain udløber til sommer. (Mirror)

Barcelona skulle være nået til enighed med Eintracht Frankfurt og Benfica om en handel, der sender angriberen Luka Jovic til Catalonien (se ham score for sin tyske klub i videoen øverst). (Diario Sport)

I Barcelona skulle man angiveligt i løbet af januar også have prøvet at hente den tidligere Liverpool-spiller Martin Skrtel til klubben, men slovakken afviste tilbuddet. (AS)

Foto: JASON CAIRNDUFF
Vis mere

Chelsea-legenden Frank Lampard afviser rygter om, at han skulle være på vej til at overtage managerposten i sin tidligere klub. (Evening Standard)

Juventus lurer på Liverpools Mohamed Salah og skulle være klar med et bud i omegnen af 1,5 milliarder. (90min)

Et skifte til Real Madrid rykker til gengæld nærmere for Juventus-stjernen Paulo Dybala. (AS)

Maurizio Sarris skæbne i Chelsea afgøres i løbet af de næste 14 dage. (Telegraph)

Foto: PHIL NOBLE
Vis mere

I den engelske storklub skulle spillerne have holdt krisemøde på træningsbanen efter holdets ydmygende 0-6 til Manchester City (Mail)

Andetsteds i London skulle West Ham have forsøgt at hente Atalantas angriber Duvan Zapata til klubben med et bud på 300 millioner kr. (Di Marzio)

Tottenhams unge midtstopper Juan Foyth har afsløret, at han afviste et skifte til Paris Saint-Germain i 2017 for i stedet at skifte til Spurs. (Goal)

Listen er hentet hos BBC.

Denne artikel er leveret af ronaldo.com