Forhandlinger om en ny guldrandet kontrakt med Spurs er udskudt til sommer efter ønske fra Eriksen-lejren. Tottenham er klar til at belønne Christian Eriksen for sit imponerende første halvandet år i Premier League-klubben. Men danskeren har ikke travlt.

Som BT kunne afsløre allerede i november, har Tottenham tegnet et kontraktilbud op, som kan gøre Eriksen til den bedst lønnede danske spiller. Eriksen tjener i sin nuværende kontrakt omkring 18 mio. kr., men kan stige helt op til 30 mio. kr. årligt, hvis han accepterer Tottenhams tilbud.

Der var intentioner fra London-klubbens ledelse om at få det på plads allerede i december eller januar, men nu har man efter en indledende dialog med Eriksens agent, Martin Schoots, udskudt forhandlingerne.

Man vil derfor først efter sæsonen er afsluttet sætte sig sammen for at diskutere vilkårene i en kontraktforlængelse, der først og fremmest er for at løfte Christian Eriksen i løn i forhold til hans stigende værdi for klubben og på transfermarkedet.

Læs også:

Tottenham-boss Daniel Levy er meget opmærksom på at belønne sine spillere for stærke præstationer med nye kontrakter, for så kan han omvendt også sælge dem dyrere, når de store klubber banker på døren.

Ifølge Evening Standard ønsker Eriksen-lejren ikke at fokusere på kontraktforhandlinger, der kan være et forstyrrende element midt i en vigtig sæson, hvor Eriksen også selv kæmper for at bevare et kontinuerligt højt niveau.

Selv om Eriksen ikke kom på scoringstavlen i lørdagens 0-0 kamp mod Crystal Palace, har han scoret fem mål i Premier League i denne sæson.

Tottenham-manager Mauricio Pocchettino talte i sidste uge omkring Christian Eriksens rolle i Tottenham på længere sigt. Det gjorde han blandt andet, fordi PSG-træner Laurent Blanc i en snak med L’Equipe havde kaldt Eriksen for en ønskespiller.

»Han er en dygtig spiller, som jeg stadig ser kan udvikle sig endnu mere i den her klub. Der vil altid være interesse for vores spillere, der har et højt niveau, men jeg tror også, at Eriksen ved, at han har de bedste vilkår her i Tottenham, sagde den argentinske Tottenham-manager.