Foto: Søren Bidstrup

Nicklas Bendtner er stadig på udkig efter en ny klub, men det bliver ikke Frankfurt. Tyskerne har definitivt trukket stikket på en for dem historisk stor handel.

Frankfurt var klar til at gøre Nicklas Bendtner til den bedst betalte spiller i klubbens historie. Grundlønnen var ifølge BTs oplysninger på hele 18,5 millioner kroner, mens den danske landsholdsangriber ville modtage 300.000 kroner per point, Eintracht Frankfurt ville hente i de kommende sæsoner.

En rimelig Frankfurt-sæson med 40 point ville altså give en samlet lønpakke på 30 millioner kroner om året. I Arsenal løb Bendtner rundt med en løn på omkring 20 millioner kroner årligt.

Der var tale om den højeste løn, der nogensinde er betalt i Bundesliga-klubben. Græske Ioannis Amanatidis havde denne rekord frem til sæsonen 2012/13 med en løn på 23 millioner kroner årligt, men sportsdirektør Bruno Hübner var så lun på Bendtner, at han fik 'go' fra en mere lunken Frankfurt-bestyrelse til at gå videre med handlen.

Det så dog aldrig rigtig ud til at blive til noget. Den 26-årige angriber ønskede en endnu bedre kontrakt, og han var heller ikke klar på at skrive under for tre år, som Frankfurt ønskede. Bendtner ville have en kortere kontrakt.

For ti dage siden var der brud i forhandlingerne. Det bekræftede Frankfurt. Bendtner-lejren ville ikke gå med til tilbuddet fra Bundesliga-klubben - angiveligt fordi Aston Villa stod klar med en mere lukrativ aftale. Men kort efter vendte Bendtners agent Tom Brooks alligevel tilbage til Frankfurt for igen at forsøge at nå til enighed.

Først søndag for fem dage siden blev der lukket helt ned for forhandlingerne. Bendtners store krav og mange udskejelser kulminerede med billedet af en næsten nøgen fredags-Bendtner på Instagram. Da det ramte Frankfurt, var der ingen vej tilbage.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.