Han har været bortrejst i næsten en måned.

Men onsdag vendte den brasilianske fodboldstjerne Antony tilbage til England, efter hans ekskæreste og flere andre kvinder anklagede ham for vold.

For nu har han frivilligt aftalt at mødes med politiet i Manchester.

Det skriver flere engelske medier heriblandt BBC, The Guardian og Sky Sport.

Ifølge medierne har den 23-årige United-stjerne overdrager sin telefon til politiet for at hjælpe dem med efterforskningen.

Det var i begyndelsen af september, at de voldsomme anklager mod Antonys ekskæreste Gabriela Cavallin anklagede ham for at have været voldelig.

Dagen efter anklagerne blev Antony suspenderet fra det engelske storhold, og var allerede meldt til politiet i Brasilien, inden han blev hentet til storklubben for 700 millioner kroner. 

»Manchester United anerkender de anklager, der er rettet mod Antony. Spillere, som ikke har deltaget i landskampe, skal som udgangspunkt træne med mandag. Men sammen med Antony er vi blevet enige om at forsinke hans tilbagevenden, så han kan forholde sig til anklagerne,« lød det fra klubben.

Siden har yderligere to kvinder stået frem, Ingrid Lana og Rayssa de Freitas, og fortalte, at Antony havde været voldelig over for dem.

Antony har siden de første anklager nægtet sig skyldig, og Manchester United hævder, at klubben ikke havde kendskab til anmeldelsen i Brasilien. 

»Jeg vil gerne gentage, at jeg er uskyldig i de ting, jeg er blevet anklaget for, og jeg vil samarbejde fuldt ud med politiet for at hjælpe dem med at finde frem til sandheden,« lød det fra Antony tidligere i september.

Du kan læse mere om Antony her.