Frank Arnesen har i de seneste år døjet med sygdom, men nu trækker han efter alt at dømme i arbejdstøjet igen.

Det erfarer den velansete hollandske avis De Telegraaf.

Landsholdslegenden har ifølge avisen landet en post i bestyrelsen hos storklubben PSV, og nyheden ventes offentliggjort inden længe.

Storklubben skulle i den seneste tid have jagtet et bestyrelsesmedlem med fodboldbaggrund og fået nej fra Guus Hiddink og Boudewijn Zenden, hvorfor valget nu skulle være være faldet på 67-årige Arnesen.

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen
Vis mere

Og danske Arnesen har en stærk fodboldbaggrund, må det siges.

Foruden en stor karriere som aktiv, så har danskeren over de seneste mange år haft ledende roller i klubber som Tottenham, Chelsea, Hamburger SV og senest Feyenoord, som han i 2022 forlod på grund af sygdom i knæet.

Han har dog aldrig lagt skjul på, at han ikke var færdig med fodbolden, og han har tidligere nævnt for B.T., at en konsulentrolle var attraktiv.

»Jeg kunne godt tænke mig at lave noget igen, men om jeg vil være fuldtid, det ved jeg ikke. Det er ikke mit førstevalg, det er mere at være konsulent for klubber eventuelt,« lød det fra Arnesen i marts.

Og nu ligner det så, at han skal være med til at træffe de store beslutninger i PSV, som han både spillede for som aktiv og som han også har været både assistenttræner, sportsdirektør og bestyrelsesmedlem for.

Det var han senest fra 2017 til 2018, og nu skal han til det igen.

B.T. har mandag morgen forsøgt at få en kommentar om Arnesens angivelige comeback, men indtil videre uden held.