Martin Dúbravka fejlede dybt inde i tillægstiden, så Newcastle kun fik 1-1 ude mod Wolverhampton.

Premier League-klubben Newcastle var på vej mod tre point til den drabelige bundkamp i ligaen, men efter de fire minutters tillægstid var gået, smed holdet en 1-0-føring på udebane mod Wolverhampton.

Udligningen til 1-1 skyldtes i høj grad dårligt målmandsspil af Newcastle-keeper Martin Dúbravka, der har en fortid i superligaklubben Esbjerg.

Han burde have grebet et afrettet indlæg, men den nærmest viljeløse målmand blev oversprunget af Wolverhampton-klippen Willy Boly, som kunne heade et sent point hjem til sit hold.

Da kampen kort efter blev fløjtet af, lignede Newcastle-manager Rafael Benitez en mand, der ikke kunne forstå, hvordan hans mandskab kunne smide sejren på gulvet på den måde.

Newcastle har hårdt brug for alle tænkelige point i bunden af rækken, og med en sejr ville holdet være rykket op på 15.-pladsen og have tre point ned til Southampton på 18.-pladsen under nedrykningsstregen.

I stedet er Newcastle nummer 16 og har et enkelt point ned til nedrykningszonen. En tredje nedrykning på ti år er dermed fortsat en alvorlig trussel mod storklubben fra det nordøstlige England.

Midtbaneslideren Isaac Hayden havde ellers sit til at få Newcastle lidt længere væk fra bundræset. Ti minutter inde i anden halvleg bragte han således sit hold foran.

Længe lignede han en matchvinder, men det blev altså forhindret til allersidst.

Wolverhampton fører stadigvæk an i kampen om at være "best of the rest".

Holdet bevarer syvendepladsen, men er uden en realistisk chance for at avancere til en plads i top-6, hvor storholdene Manchester City, Liverpool, Tottenham, Manchester United, Arsenal og Chelsea huserer.

Der resterer 12 spillerunder af Premier League.