Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Liverpool FC har fredag meldt ud, at deres tidligere bestyrelsesformand og ejer David Moores er gået bort i en alder af 76 år.

Moores-familien havde en andel i klubben i over 50 år, hvor David Moore blev ejer i 1991, før han solgte sin majoritetsandel i 2007. Hans død kommer blot få uger  efter, at hans kone gennem 39 år, Marge, døde.

Årsagen til hans død er endnu ukendt. Siden den triste nyhed kom frem, er hyldesterne til David Moores strømmet ind.

Liverpool-ikonet Kenny Dalglish var en af de første til at komme med sine kondolencer.

»Marina og jeg er begge meget kede af David Moores bortgang. Han var en loyal Liverpool-fan, hvis drøm gik i opfyldelse, da han blev udnævnt til formand, og han gjorde enormt meget for at hjælpe klubben. Vores kondolencer går til hans familie. Han vil blive meget savnet af alle, der kendte ham,« skriver Kenny Dalglish på Twitter.

Jamie Carragher delte også en hyldest til den tidligere klubejer:

»Når jeg tænker på de gode tider, jeg havde i Liverpool, var David Moores kernen i det. Han vil blive meget savnet. Tak for alt, du gjorde for mig og klubben,« skriver den engelske klublegende.

Den tidligere Liverpool-angriber og Ballon d'Or-vinder Michael Owen skriver, at det er »hjerteskærende« og »… jeg ved med sikkerhed, at alle drengene tænker på dig.«

Andre læser også