Mads Albæk har været tæt på et skifte til israelsk fodbold, men et nej tak fra kæresten betyder, at han i stedet kan ende i Sverige og IFK Göteborg. 

Den tidligere FC Midtjylland-spiller, som i sommeren 2013 gennemførte et skifte til Stade de Reims i den franske Ligue 1, har ifølge BTs israelske pressekilder været på vej til den israelske storklub Maccabi Haifa.

Men Albæks kæreste har ifølge BTs israelske pressekilder sagt nej tak til at flytte til Haifa, og det har blokeret et skifte til den israelske klub.

I stedet erfarer BT, at Albæk nu kan ende meget tæt på Danmark, hvor svenske IFK Göteborg viser interesse for danskeren.

Mads Albæk fik masser af spilletid i det første år i Stade de Reims, men i sidste sæson blev det kun til otte optrædener - blandt andet fordi danskeren var hæmmet af en skade i maveregionen, som krævede en operation.

25-årige Mads Albæk, der har spillet to landskampe for Danmark, var ikke med i weekenden, da Stade de Reims åbnede den franske Ligue 1 med et 1-2-nederlag til Girondins Bordeaux.