Ebbe Sands storstilede sportsprojekt i Dubai har skabt interesse hos dansk rigmænd.

Ifølge Finans.dk har Jysk-bagmanden Lars Larsen og Brøndby-storinvestor Jan Bech Andersen tilsluttet sig investorkredsen i ’Green Sports Hub’.

Men de danske milliardærer er ikke de eneste fra hjemlandet, der har skudt penge i den tidligere landsholdsangribers storstilede kompleks til en værdi af 250 mio. kr.

Det har ifølge Finans.dk også Udenrigsministeret og mindst 25 andre danske virksomheder med Danfoss og Grundfoss som de største.

Endnu er økonomien dog ikke helt på plads.

»Vi er 60 pct. i mål med finansieringen. Men i løbet af de kommende tre måneder skal finansieringen gerne være på plads. Derefter kan vi så gå i gang med opførelsen af projektet, som så vil stå færdigt og klar til åbning i første kvartal af 2020,« siger Ebbe Sand til Finans.dk.

Tidligere landsholdsspiller Ebbe Sand (forrest th) og daværende erhvervs- og vækstminister, Troels Lund Poulsen (bagerst th) ved præsentationen af det nye sportsanlæg i begyndelsen af 2016. Vis mere

BT har tidligere beskrevet Ebbe Sands store satsning i Dubai, Green Sports Hub, der på 50.000 kvadratmeter vil huse sportshaller, skadebehandlingsfaciliteter, hotel og restaurant.

Sportskomplekset skal efter planen ligge tæt på golfresortet Jumeirah Golf Estates – og det er et område med en rivende udvikling forude.

»Man regner med, at der om få år vil bo 8.000 mennesker på resortet. Lige nu er det et fedt sted, men om få år er det et fantastisk sted. I 2020 forventes det, at 300.000 potentielle kunder kan nås inden for 20 minutter. Så der er et rigtig godt kundegrundlag for vores sportskompleks,« siger Ebbe Sand, der også har investeret i en byggeprojekt i København. Læs mere om det her

Øverst i artiklen kan du se nogle af karrierens bedste mål fra en anden skarp angriber, engelske Alan Shearer

Se også