Drømmen om Premier League lever i Brentford - lige nu jagter London-klubben dog en manager, som kan hjælpe klubben på vej dertil.

En af de varmeste kandidater til at overtage manager-tjansen fra Dean Smith er dansk: nemlig Thomas Frank. Det skriver Sky Sports.

Den tidligere Brøndby IF-træner er i dag assistenttræner i Championship-klubben, som har danske Rasmus Ankersen som sportsdirektør.

Ifølge Sky Sports mødes Ankersen og resten af Brentford-ledelsen i dag for at diskutere, hvem der skal overtage manager-posten fra Dean Smith, som netop er skiftet til Aston Villa.

Thomas Frank har en fortid i Brøndby IF.
Thomas Frank har en fortid i Brøndby IF. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Indtil den nye manager er udpeget, er det planen, at Thomas Frank skal stå for den daglige træning i den ambitiøse Championship-klub, som i øjeblikket er nummer syv i den næstbedste engelske fodboldrække.

Den 45-årige dansker var fra 2008 til 2013 landstræner på diverse ungdomslandshold, inden han i 2013 overtog trænersædet i Brøndby IF.

Her var han i tre år med blandet succes, inden han i 2016 valgte at forlade stillingen som følge af den store 'Oscar'-skandale, hvor Brøndby-ejer Jan Bech Andersen havde kritiseret ham på et fanforum.

Senere i 2016 blev Thomas Frank hentet til London, hvor Brentford tilbød ham jobbet som assistenttræner.

Thomas Frank (tv.) er blandt kandidaterne til at overtage manager-poste fra Dean Smith (th.)
Thomas Frank (tv.) er blandt kandidaterne til at overtage manager-poste fra Dean Smith (th.) Foto: John Clifton
Vis mere