Thomas Gravesen har tidligere åbnet for en rolle i Vejle Boldklub.
Thomas Gravesen har tidligere åbnet for en rolle i Vejle Boldklub. Foto: Sonny Munk Carlsen

Det er drømmen, som de færreste tør at sige højt.

Men BT har gennem samtaler med en lang række fremtrædende erhvervsfolk i Vejle og omegn fået en klar indikation af, at Thomas Gravesen kan redde klubben, hvis han vil.

Flere peger på, at Gravesen som frontfigur ville kunne samle de nødvendige penge ind, og det ville så kræve, at han spillede en rolle i det sportslige setup, samtidig med at hans rådgiver, John Sivebæk, også skulle have en fremtrædende position.

Gert Eg er en af de lokale stærke erhvervsfolk, som gerne så Thomas Gravesen spille en rolle i det fremtidige Vejle.

- Jeg tror, at hvis Thomas selv gik aktivt ind i det og selv smed nogle penge, så ville han hurtigt få opbakning. Der er mange profiler, som man kan trække på, synes jeg. Du har også Brian Steen Nielsen, Henrik Risom og John Sivebæk. Hvis der var vished for, at man ville drive klubben videre med nogle af dem i inderkredsen, så ville der være stor interesse. Det er mit personlige gæt, siger Gert Eg, advokat og frontfigur for investorkredsen, der ejer transferrettighederne til hele Vejle-truppen.

Langt fra Las Vegas

Thomas Gravesen har det seneste år ved forskellige lejligheder åbnet for, at han godt ville tilbage til fodbolden i en rolle eventuelt som sportsdirektør. Døren ville være åben for det i hjerteklubben Vejle, men det kompliceres af, at Gravesen blandt andet bor i Las Vegas.

Vejle-koryfæet Ulrik Le Fevre ville gerne se Gravesen spille en rolle i klubben.

- Det kunne da godt være, at hvis man prøvede med Thomas i en eller anden rolle, at det ville hjælpe klubben. Jeg synes godt, man tidligere kunne have forsøgt at have nogle af de tidligere VB’ere i bestyrelsen, men det har man undladt. Jeg synes, det er enormt trist, at vi nu er kommet til, at klubben i næste uge kan være i Jyllandsserien, forklarer Ulrik Le Fevre.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.