Det var en slukøret Thomas Frank, der mødte pressen efter tirsdagens nederlag i 'milliardkampen'.

For dansker-klubben endte nemlig med at tabe 2-1 til Fulham efter forlænget spilletid i kampen om den gyldne billet til Englands bedste fodboldrække.

»Det er selvfølgelig hårdt lige nu. Vi har haft en fantastisk sæson på mange måder,« lød det fra danskeren til Sky Sports umiddelbart efter kampen.

Selv om det lykkedes Brentford-mandskabet at holde Fulham fra at score i den ordinære spilletid, blev en fejl af målmand David Raya ved 1-0 fatal for Thomas Frank og co.

Thomas Frank måtte på Wembley se sit hold misse billetten til Premier League.
Thomas Frank måtte på Wembley se sit hold misse billetten til Premier League. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg kommer ikke til at skyde skylden på David. Han har været fantisk for os hele sæsonen,« forklarede danskeren dog, mens han ser tilbage på en sæson, der ifølge ham er forløbet bedre, end han turde håbe på:

»Vi har spillet noget af det bedste fodbold i ligaen. Vi skal huske på, hvilken bedrift det er for Brentford. Vi ville have elsket det eventy, det ville være at rykke op, men vi er også bare en klub, der konkurrerer mod hold, der har langt højere budgetter end os.«

På trods af skuffelsen er Thomas Frank dog fortrøstningsfuld med hensyn til den kommende sæson, hvor London-klubben skal forsøge at ryste skuffelsen af sig.

»Der har før været eksempler på hold, der er kommet stærkere tilbage. Og det er jeg 100 procent sikker på, at vi også gør,« fortalte han til mediet.

Henrik Dalsgaard (tv.) var med fra start tirsdag aften.
Henrik Dalsgaard (tv.) var med fra start tirsdag aften. Foto: MATTHEW CHILDS
Vis mere

Brentford fik aldrig for alvor spillet til at fungere på Wembley tirsdag aften, og den ordinære spilletid endte da også 0-0.

I den forlængede spilletid gik det dog galt, da Fulhams Joe Bryan med to scoringer sørgede for oprykning til den engelske traditionsklub, blot et år efter klubben rykkede ud af Premier League.

Danske Henrik Dalsgaard fik dog pyntet på resultatet til 2-1 i de døende sekunder, men på det tidspunkt var det allerede for sent.

Foruden Henrik Dalsgaard, så startede Mathias Jensen og Christian Nørgaard også inde for Brentford tirsdag aften, hvor også Emiliano Marcondes kom på banen i anden halvleg.

Seneste gang, Brentford spillede i den bedste engelske række, var i 1946/47-sæsonen.