Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Christian Eriksen bliver lovet kys og kram hver dag – så længe han bliver i Brentford.

Det er ingen hemmelighed, at den danske træner Thomas Frank vil gå langt for beholde sin danske talisman Christian Eriksen, for han har virkelig vendt skuden for oprykkerne, der var nede i et hul, inden han ankom.

Nok er det med kys og kram ment i spøg, men med holdets forvandling i baghovedet kan man godt forstå Franks tilgang til en Eriksen-forlængelse.

Frank fastholder, at klubben har en god chance for at beholde Eriksen, selvom konkurrencen for fynboens gunst er stor. Transferguruen Fabrizio Romano fortæller torsdag, at der er tre andre bejlere i spil, men at Eriksen-lejren vil mødes med Brentford først.

Foto: DANIEL LEAL
Vis mere

»Jeg tror, at den måde, vi spiller på, vores miljø og hans rolle på holdet, giver ham mulighed for at blomstre og spille op til sit bedste,« siger Frank på sæsonens sidste pressemøde.

»Selvfølgelig kan han også gøre det andre steder, men man kan ikke vær sikker. Der vil altid være en risiko,« siger han og pirker til Eriksens drøm om at spille VM til vinter. Den billet ville være så godt som sikker, hvis han bliver i Brentford.

»Jeg vil mene, at han stadig er ekstremt ambitiøs ved at blive hos os og være hovedkraften, der styrer showet.«

»For os at se er det en situation, hvor alle vinder. Han har hjulpet holdet, han har givet noget til fansene, som de ikke har set før, og vi hjalp ham med at komme tilbage til fodboldlivet igen.«

»For Christian er det også en win-win-situation. Enten skriver han under med os, og alle bliver glade, og fansene vil bygge en statue af ham uden for stadionet om to-tre år. Eller også går han op på et endnu højere niveau, og fansene vil klappe, og vi vil takke ham og se fremad. Lad os se, hvad der sker.«

Eriksen kan spille sin sidste Brentford-kamp søndag klokken 17, når danskerklubben møder Leeds, der kæmper for livet i Premier League.

Andre læser også