Dani Alves' bror, Ney, er bestemt ikke glad for sin ekssvigerinde.

På sin Instagram-profil lagde han torsdag en story op, hvor han sendte en gedigen stikpille til Joana Sanz, der har forladt sin mand som følge af voldtægtssagen.

'Du kan være sikker på, at alt det onde, du gør, vil ramme dig tilbage, fordi Gud er trofast og retfærdig,' lød det blandt andet fra Ney Alves ifølge Mundo Deportivo og Marca.

Selv om Ney Alves, der til daglig er sanger, ikke har adresseret, hvem beskeden er til, kan der vist ikke være megen tvivl.

Dani Alves og Joana Sanz.
Dani Alves og Joana Sanz. Foto: MICHAEL BUHOLZER
Vis mere

Ekssvigerinden, Joana Sanz, har nemlig gjort det helt klart, at hun vil skilles fra Dani Alves, der i slutningen af 2022 blev anklaget for at have voldtaget en kvinde på diskoteket Sutton i Barcelona.

Alves nægtede i første omgang at have mødt kvinden, men har siden erkendt, at han havde sex med hende på diskotekets toilet, men han fastholder, at der ikke var tale om voldtægt, hvilket han også kommer ind på i et brev, han skrev til Joana Sanz.

»Jeg forstår smerten, som den uretfærdige situation, vi lever i, har skabt, og jeg forstår, at du ikke har været i stand til at modstå presset,« skrev Alves og fortsatte:

»Jeg vil fortsætte med at kæmpe, som jeg altid har gjort, med støtte fra dem, der er ved min side, for at vise min uskyld for hele verden.«

Efter sigende skulle den tidligere Barcelona-stjerne være så desperat, at han nu er begyndt at sultestrejke i fængslet.