»Det er efter min mening ikke normalt.«

FC Københavns afgående kaptajn, Carlos Zeca, var blæst bagover – da han halvanden time efter søndagens slutfløjt i Parken driblede ud af omklædningsrummet.

Han havde travlt med at tjekke sin Instagram-profil, hvor beskederne og videoerne bare væltede ind.

Anføreren mente ikke, at den voldsomme afskedshyldest, som han netop havde fået af en udsolgt Parken, var 'normal' – og han var under dagens afsluttende 1-1-kamp mod Randers rørt til tårer.

Carlos Zeca efter sidste Superliga-kamp mellem FC København og Randers FC i København søndag 4. juni 2023. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Carlos Zeca efter sidste Superliga-kamp mellem FC København og Randers FC i København søndag 4. juni 2023. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

»De øjeblikke i dag var de bedste i min karriere. Jeg havde aldrig troet, at jeg nogensinde ville få sådan et farvel.« 

»De viste deres kærlighed til mig endnu en gang – i løbet af de seneste seks år har jeg bare prøvet at give min kærlighed tilbage til dem. Jeg håber, at det lykkedes,« lød det fra den græske kaptajn, der i den kommende sæson vender hjem til Panathinaikos efter seks år i den danske hovedstad. 

»Da jeg kom hertil, var mine forventninger at vinde en masse titler med klubben. Vi vandt desværre ikke alle årene – nogle år var de andre hold bedre. Men jeg er glad for at tage herfra med fire trofæer.«

»Men ikke engang i mine bedste drømme havde jeg troet, at jeg ville rejse herfra som en legende.«