Det var absurde scener, publikum var vidne til i kampen mellem RKC Waalwijk og Ajax Amsterdam.

Cirka midt i anden halvleg begyndte en krudtfest af de helt store, da der blev sendt raketter afsted i massevis uden for Mandemakers Stadion.

Samtidig blev der affyret rigtig mange romerlys af i den ene ene af banen, og det fik dommer Allard Lindhout til at afbryde kampen for en kort stund.

DU KAN SE VIDEOEN I TOPPEN AF ARTIKLEN.

Kampen mellem RKC Waalwijk og Ajax Amsterdam blev afbrudt efter 69 minutter.
Kampen mellem RKC Waalwijk og Ajax Amsterdam blev afbrudt efter 69 minutter. Foto: Screenshot, TV3 Sport/NENT Group

Kampen blev pauset kort efter, RKC Waalwijk havde udlignet til 1-1.

Ajax skulle til at sparke et hjørnespark nede i den ende, hvor romerlysene blev affyret og der derfor var massive røgskyer.

Hændelsen forhindrede dog ikke det hollandske storhold i at vinde kampen 2-1. Vindermålet blev scoret af Quincy Promes efter 76 minutter.

Dermed topper Kasper Dolbergs tidligere klub forsat Æresdivisionen.