David Boysen er så frustreret over ikke at være udtaget til U21-og ligalandsholdet, at han nu vil spille for det israelske landshold.

Da Lyngbys David Boysen så, at DBU fredag eftermiddag havde udtaget syv ekstra spillere, herunder én 1.divisionsspiller, til den kombinerede træningstur for liga- og U21-landsholdet til Arizona i næste måned, blev han nærmest chokeret. Den 21-årige offensiv-spiller var ikke udtaget, og dét, sammen med det faktum, at han også er blevet forbigået ved tidligere U21-samlinger, har frustreret den unge spiller.

David Boysen har spillet godt 50 U-landskampe for Danmark, har spillet godt og scoret en del mål for Lyngby i efteråret og føler, at han er bedre end en håndfuld af de spillere, der er udtaget til turen til USA. Der er bl.a blevet. udtaget 1.divisionsspillere til truppen samt eksempelvis en direkte konkurrent som offensivspilleren Mathias Gehrt fra bundholdet Brøndby

Og Boysens frustrationer er så store, at han nu synes tabt for dansk landsholdsfodbold. Han vil i stedet stille op for Israel.

- Nu har jeg officielt ondt i røven over det klamme ligalandshold, skrev Boysen fredag på twitter, og han uddyber sine frustrationer over for sporten.dk

.- Jeg har siddet med tanken om at gå offentligt ud med dette i et stykke tid. Nu vil jeg gerne ud med min frustrationer, siger han og fortsætter:

- Jeg vil ikke skjule noget. Jeg mener, at jeg i forhold til nogle af de andre, der er udtaget, kunne have været med, det er jeg slet ikke i tvivl om. Det undrer mig, at man skal så langt ned i hierarkiet for at finde nogen. Jeg har trods alt spillet 50 U-landskampe og scoret en del mål og har været en profil i efteråret, så de burde kende mig. Hvis man endelig skal udtage folk fra 1. division, så burde man vel udtage spillere, der har været i DBU-regi, siger Lyngby-spilleren.

- Der er i hvert fald en fire-fem stykker i truppen, som jeg ikke forstår, er med, og som jeg kunne være med i stedet for. Jeg synes, det er noget mærkeligt noget, men dette er nu er ikke møntet på de andre, for der er to af mine holdkammerater med, så jeg vil ikke sige, hvem der ikke skulle have været med, siger han.

David Boysen mener, at der er nogen, der bevidst ikke vil have ham med.

- Der har været så mange gange, jeg er forbigået, og når jeg ser på de spillere, der er udtaget i forhold til mig, så føler jeg, at der er nogen, der synes, at jeg ikke skal være med, siger Boysen.

Derfor vælger David Boysen, hvis far er israeler og bor dernede at droppe det danske landshold og satse på det israelske i stedet.

- Nu kigger absolut mod Israel. Jeg har faktisk lige være dernede og snakke med dem. De afholder U21 EM i sommer og er derfor automatisk med, siger han.

- Hvis jeg var blevet udtaget til det danske landshold, ville jeg vælge Danmark over Israel. Men når der er nogen, der ikke vil have mig med, så kan jeg lige så godt fremme min karriere et andet sted. Så hvis jeg får muligheden vælger jeg klart Israel, siger han.

Danmark er ikke med til U21 EM, og selv om Boysen er 21 år nu, vil han være for gammel til at deltage i næste kvalifikationsrunde for U21-landshold. Formålet for U21-landsholdet med USA-turen i næste måned er at bygge et nyt hold op, derfor ville Boysen, hvis han overhovedet skulle have været i spil til USA-turen, have været udtaget som ligalandsholdsspiller.  

Sporten.dk har ikke kunnet få en kommentar fra U21-landstræner Morten Wieghorst.