Natten til fredag blev Wayne Rooney anholdt for at have kørt spirituskørsel, da han ville køre partypigen Laura Simpson hjem fra en bytur.

Nu skriver flere engelske medier som eksempelvis Mirror, at Wayne Rooneys kæreste, Coleen Rooney, der er gravid med deres fælles barn, overvejer en skilsmisse til over 550 millioner kroner, fordi hun ikke vil finde sig i den engelske fodboldspillers opførsel den nat.

Coleens raseri over hendes mands anholdelse og samvær med partypigen siges at være uden for skala, og hun overvejer altså at gøre ni års ægteskab med Wayne Rooney forbi.

En sønderknust Coleen befandt sig på Mallorca, da hun hørte om Wayne Rooneys anholdelse. Hun er nu fløjet hjem for at konfrontere sin mand – hvis karriere - ifølge The Mirror - også står på spil.

»Hvordan kunne du gøre det mod mig, når jeg er gravid? Hvordan kunne du være så dum!,« skulle Coleen have råbt ad Wayne Rooney.

Flere venner skulle have fortalt engelske medier, at det tærer hårdt på Coleen at tænke på, hvad der var sket mellem Laura Simpson og Wayne Rooney, hvis ikke de var blevet stoppet af politiet. Hun er i øjeblikket gravid med parrets fjerde barn.

Under en samtale mellem Coleen og Wayne Rooney skulle hun være brudt sammen i gråd og forladt deres hus i Prestbury.

Det skete efter, at nye detaljer var kommet frem fra Laura Simpson, som fortalte, at de to havde kysset og krammet, og Wayne Rooney havde fortalt, at han elskede hendes bryster.

»Wayne har set Coleen i øjnene og sværget på, at der ikke er sket noget mellem Laura og ham, men han indrømmer, at han ikke var smart den nat. Men det forstår Coleen ikke. Hun spørger, hvorfor han ikke bare satte Laura i en taxa hjem, hvis hun var for fuld,« siger en ven af familien.

Wayne Rooney har nemlig forklaret politiet, at han kørte Laura Simpson hjem, fordi hun var for fuld til selv at køre. Men det var han tilsyneladende også selv.

Sagen har skabt stor opmærksomhed i England, og Coleen Rooney har siden sin hjemkomst brugt Twitter til at komme med en henstilling til de mange medier, der følger hende.

»Vil fotografer ikke vise respekt og lade være med at følge efter mig, når jeg har tre børn i bilen? Det er farligt. Jeg har fået nok,« skriver hun.

Det er i kke første gang, at Wayne Rooney er havnet i uføre med fremmede kvinder.

Da Coleen Rooney ventede deres første barn, Kai, købte fodboldspilleren sig til sex med prostituterede. Det kom frem få år senere. Dengang fandt parret sammen igen, og i alt har de altså nu tre børn sammen og venter et fjerde.

Også som helt ung teenager var Wayne Rooney sammen med mange prostituerede. Det har han tidligere fortalt om,

Det var mens, jeg var meget ung og umoden, og inden jeg havde fundet sammen med Coleen. Jeg fortryder det inderligt nu, og jeg håber, at folk vil forstå, at det er den slags fejltagelser, man laver, når man er ung og dum,« har Wayne Rooney tidligere fortalt.

Han skiftede inden denne sæson tilbage til barndomsklubben Everton efter at have spillet for Manchester United i 13 år.

Engelske medier skriver også, at den 31-årige angriber kan risikere at blive straffet af sin klub med en bøde i omegnen af 2,5 mio. kr. for episoden.