En af verdens bedst betalte fodboldspillere, Manchester United-superstjernen Alexis Sanchez, åbner op om et følelsesmæssigt svært brud med sin kæreste med en sentimental video på Instagram.

'Jeg ønsker dig det bedste i verden. Det er smukt at have mødt dig og have delt nogle skønne øjeblikke med dig, men vi har besluttet, at vi skal gå vores egne veje, følge vores egne drømme,' skriver den 29-årige angriber fra Chile om bruddet med kæresten Mayte Rodrigruez.

Det gør han kun få dage efter, at han i weekenden rasede over at blive skiftet ud af United-manager José Mourinho.

I den korte video, som er krydret med melankolsk popmusik, ser man flere billeder af parret sammen i det, der ligner lykkelige stunder: Alexis Sanchez og Mayte Rodriguez storsmilende med deres hunde og sammen på en båd i solnedgangen.

Alexis Sanchez har brudt med kæresten Mayte Rodriguez.
Alexis Sanchez har brudt med kæresten Mayte Rodriguez.
Vis mere
Alexis Sanchez og Mayte Rodriguez.
Alexis Sanchez og Mayte Rodriguez.
Vis mere

Allerede i maj florerede rygterne om et muligt brud, skriver Daily Mail, men dengang afviste Alexis Sanchez rygterne.

Den tidligere FC Barcelona-angriber, som har 9,5 millioner følgere på Instagram, har fortsat til gode på banen at overbevise om, at han er manden, der kan få Manchester Uniteds offensiv op i gear, efter han kom til klubben i januar fra Arsenal.

21 kampe og tre mål har Sanchez leveret i den røde trøje. I weekendens kamp mod Burnley blev den chilenske superstjerne skiftet ud efter en times spil, hvilket han bestemt ikke virkede tilfreds med.

På bænken kunne han efterfølgende ses med sur mine, men han vredt pillede sportstape af, som han smed til jorden. På mange måder har Sanchez haft et svært 2018 ikke bare i Manchester United, men også med Chiles landshold, som ikke formåede at spille sig til VM.

Alexis Sanchez var utilfreds med at blive skiftet ud mod Burnley.
Alexis Sanchez var utilfreds med at blive skiftet ud mod Burnley. Foto: PHIL NOBLE
Vis mere