FCM-topscorer bliver sablet af norsk medie, men griner blot ad avisen.

I Superligaen imponerer FCM-kometen norske Alexander Sørloth gang på gang med sine mange mål, hvilket skaffede ham en plads på det norske landshold mod San Marino og Nordirland i VM-kvalifikationen.

Se Sørloth score hattrick i Superligaen i videoen over artiklen

Men her kunne den skarpe nordmand ikke finde samme form, som han gør i Superligaen. I hvert fald ikke ifølge det norske medie VG, der slagtede Sørloth i deres spalter.

’Han virker usikker og ukoncentreret, når det kommer til hans berøringer og bevægelser på banen. Han tabte alt for mange dueller og tilførte holdet meget lidt,’ skriver VG.

Mod Nordirland vandt Norge knebent 1-0 på hjemmebane, hvor Sørloth fik fuld spilletid. I den kamp gav VG FCM-manden karkateren tre.

Efterfølgende kontaktede VG Sørloth for at få hans reaktion på kampen og karakteren.

»Jeg begyndte at grine. De andre spillere gjorde mig opmærksom på karakteren, da jeg kom ind i spillerbussen. Jeg plejer ikke at lægge så meget i karaktererne, men jeg synes da, at tre var lige i underkanten,« sagde Sørloth og tilføjede:

»Jeg synes især, den kommentar med duellerne var underlig. For jeg følte, at jeg vandt mange dueller mod deres forsvarsspillere.«

På de sociale medier efter kampen kom VG i modvind, da mange norske fans også mente, at tre-tallet var langt ude i skoven.

Også flere norske medier havde det modsatte syn af VG. Det gjaldt blandt andet for Dagbladet.no, som gav Sørloth 7 ud af 10.

Sørloth spiller med FCM fredag aften mod Sønderjyske på udebane i Superligaen. Det norske landshold endte som nummer fire i Gruppe C i en pulje, hvor Tyskland blev nummer et og Nordirland blev nummer to.

 

Se også