Søren Pedersen, der er sportslig direktør i Randers FC, er blevet straffet med en bøde for truende og aggressiv adfærd 22. oktober efter opgøret mod Brøndby.

Samtidig er han blevet indberettet af kampens dommer, Jonas Hansen, for at have slået ham på hånden efter kampen.

Det oplyser Fodboldens Disciplinærinstans i en kendelse.

I kendelsen står der ligeledes, at det hårde slag fra Superliga-bossen har medført, at Jonas Hansens ene tommelfinger er blevet forstuvet.

Sportslige direktør i Randers FC, Søren Pedersen.
Sportslige direktør i Randers FC, Søren Pedersen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vis mere

Episoden skulle være sket umiddelbart efter kampen, hvor Søren Pedersen tog fat i dommeren, som efterfølgende mistede balancen.

Derefter blev Jakob Hansen ligeledes kaldt både 'pinlig' og 'ringe' af den sportslige direktør, der – med en truende adfærd – pegede på ham og mente, han dømte imod Randers FC.

Søren Pedersen lægger sig da også fladt ned, da B.T. fanger ham på telefonen torsdag, efter kendelsen er blevet offentliggjort.

»Jeg er selvfølgelig ærgerlig over det, og det har aldrig været min hensigt, at jeg skulle slå hårdt i hans hånd eller noget som helst,« siger han og fortsætter:

»Det er beklageligt, at jeg var oppe at køre over, at han lavede nogle kampafgørende fejl i kampen mod Brøndby. Men jeg må bare lægge mig fladt ned. Jeg skal selvfølgelig ikke agere, som jeg gjorde.«

Søren Pedersen er dog på ingen måde enig i dommerens udlægning af, at han skulle have slået ham i hånden.

»Det har ikke noget med at slå at gøre. Vi har sendt dokumentation ind, da jeg giver highfive til de tre dommere, og der er ikke noget at se, som gør, at han skulle forstuve nogle fingre,« lyder det videre, inden han igen beklager episoden:

»Jeg er ked af, at jeg har haft et sprogbrug efter kampen, hvor jeg skulle have haft trukket luft ind, og jeg må bare tage straffen.«

Fodboldens Disciplinærinstans har straffet Søren Pedersen med en bøde på 5.000 kroner.