Efter planen skulle der spilles fem Superliga-kampe i løbet af søndagen, men sådan blev det ikke. Det lykkedes kun at få gennemført tre af kampene.

FC Nordsjælland-AC Horsens og AGF-Randers blev aflyst. I Farum var det kraftig blæst, der stod i vejen for fodbold, mens det var en sumpet bane, der var synderen i Aarhus.

Og at de to kampe ikke blev gennemført, var bestemt ikke noget, som fansene syntes om.

Deres irritation blev flittigt delt på Twitter i timerne efter aflysningerne:

'Anden aflysning i dag. Vidner desværre om, hvor meget Superligaen har at lære,' skriver en blandt andet.

En anden undrer sig over aflysningen i Farum, fordi vinden havde lagt sig så meget, at han mente, at kampen kunne spilles med to timers forsinkelse.

En fan påpeger, at masser af fodboldkampe gennem tiden er blevet afviklet på baner som den, de havde i Aarhus søndag. Han mener, at aflysning kun sker ved frost i banen.

Der var ligeledes dem, der mente, at aflysningerne var en skidt start for Superligaen:

''Fare for flyvende skilte' og 'sumpet bane' som årsag til aflysning i Farum og Aarhus? Hvad sker der, når vi bliver ramt af rigtigt vintervejr? Skidt start for Superligaen' er de helt præcise ord til tweetet.

Men selvom der var ærgelse over de to aflysninger, så var der også nogle, der var forstående og mente, at det var det rigtige at gøre.

Banerne skal nemlig gerne overleve, så der kan spilles fodbold på dem i løbet af de kommende måneder, og det understregede en fan da også:

'Der står 40 cm vand i min carport...... Jeg er ikke overrasket over den aflysning, banen skal da gerne overleve! Græsset er ikke engang begyndt på vækstsæsonen endnu,' skriver han helt præcist.