Dame N'Doye har her scoret for Hull i sidste sæson. Sunderland-manager Sam Allardyce håber, den tidligere FCK-angriber kan score mål, så klubben ikke rykker ud af Premier League.
Dame N'Doye har her scoret for Hull i sidste sæson. Sunderland-manager Sam Allardyce håber, den tidligere FCK-angriber kan score mål, så klubben ikke rykker ud af Premier League. Foto: Ed Sykes

Sunderland er klar til at skrive kontrakt med den tidligere FCK-spiller Dame N'Doye, og manager Sam Allardyce beskriver købet som et 'kalkuleret sats'.

Nok en gang er Sunderland havnet i bunden af Premier League, og derfor er klubben ivrig efter at forstærke sig i januar, hvor transfer-vinduet er åbent.

Den tidligere FCK-angriber Dame N'Doye ligner en ny mand i Sunderland-trøjen. Den 30-årige senegaleser er ikke på holdet i Trabzonspor, og han vil derfor gerne udlejes i et halvt år.

»Det er et kalkuleret sats. Det vigtigste omdrejningspunkt i en handel er spillerens kvalitet. Om du mener, at han har kvaliteten til at gøre en forskel. Og gamblingen ligger i, om han kan gøre det med det samme. Hvis han ikke  kan, begynder vi at løbe tør for kampe, og når de så har vænnet sig til det og måske kan levere, så er det for sent,« siger Sunderland-manager Sam Allardyce til den britiske avis The Guardian.

asgasgas

I tilfældet Dame N'Doye hæfter Sam Allardyce sig ved, at han har erfaring fra Premier League, da han i sidste sæson spillede for Hull, der ganske vist rykkede ned. Men Dame N'Doye laevde dog  fem mål i de 15 kampe, han nåede at spille for klubben..

Derfor har Sam Allardyce forhørt sig hos manageren for Hull, Steve Bruce.

»Steve har hjulpet mig til at træffe min beslutning. Dame er i øjeblikket frustreret i Tyrkiet, og det eneste, han vil, er at komme tilbage til Premier League,« siger Sam Allardyce.

»Hvis Dame får gang i det spil, han viste i sidste sæson for Hull, kan han redde os. Han er en måltrussel, og i øjeblikket er Jermain Defoe vores eneste måltrussel,« siger Sunderland-manageren.

Sunderland er i skrivende stund næstsidst i Premier League. Klubben har fire point og en dårligere målscore op til redning.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.