Med to mål på to minutter blev Liverpools angriber Daniel Sturridge den helt store oplevelse på Anfield i tirsdagens møde mod ærkerivalerne fra Everton. Men han måtte alligevel undskylde sin opførsel efter kampen.

Daniel Sturridge brændte også et straffespark og spildte en stor chance, hvor han kunne have spillet makkeren Luis Suarez fri i stedet for at prøve selv. 20 minutter før tid blev Sturridge så skiftet ud til fordel for Victor Moses. Det var Sturridge ikke særlig tilfreds med.

Da han gik forbi Liverpool-manager Brendan Rodgers brokkede Sturridge sig tydeligt over at blive skiftet ud, men efter kampen var han parat med en undskyldning.

- Jeg undskylder for min reaktion. Jeg var skuffet over at brænde straffesparket og følte, at jeg svigtede mig selv og fansene. Et hattrick havde været prikken over i’et, og det er ærgerligt. Jeg var skuffet over mig selv. Det havde ikke noget med manageren (Brendan Rodgers, red.)at gøre, og jeg vil gerne undskylde for min reaktion, hvis nogen følte sig ramt. Det handler ikke om mig, men om gutterne og en stor sejr, siger angriberen ifølge The Guardian.

Brendan Rodgers forklarede selv udskiftningen af Daniel Sturridge med, at han havde brug for nye defensive kræfter:

- Vi var nødt til at tage færre risici ved at tage ham (Sturridge, red.) ud, og jeg følte, at udskiftningen gav bedre balance på holdet. Jeg tror, han var lidt frustreret efter straffesparket, og han undskyldte (sin attitude ved udskiftningen, red.) over for holdet. Hvis manageren tager dig ud, er det ikke nødvendigvis fordi, at du har spillet dårligt. Nogle gange er det bare ren taktik, sagde Liverpool-manager Brendan Rodgers efter kampen.

Med de to mål mod Everton er Daniel Sturridge oppe på 13 scoringer i Premier League, det er ti mål færre end holdkammeraten og topscoreren Luis Suarez, som har nettet 23 gange.