Peter Sørensen behøver ikke iklæde sig AGFs spillertøj og bevæge sig ud i stormen senere. Klubben har aflyst aftenens pokalkamp mod AGF pga. stormen 'Bodil'.
Peter Sørensen behøver ikke iklæde sig AGFs spillertøj og bevæge sig ud i stormen senere. Klubben har aflyst aftenens pokalkamp mod AGF pga. stormen 'Bodil'. Foto: Johnny Anthon Wichmann
AGF og AaB skulle torsdag aften have spillet kvartfinale i DBU-pokalen. Stormen 'Bodil' tvinger dog nu AGF til at aflyse kampen.

Kampen skulle være spillet kl. 20.15 på NRGi Park, men i samråd med DBU og Østjyllands Politi rykker AGF altså nu kampen til et ikke endnu ikke fastlagt tidspunkt.

- På baggrund af de aktuelle vejrvarsler er vurderingen, at færdsel i området omkring Marselis-skoven og ophold i selve NRGi Park kombineret med de logistiske udfordringer, der i det hele taget er forbundet med at komme til kampen, udgør en så stor sikkerhedsmæssig risiko for tilskuerne, at det er uansvarligt at afvikle pokalopgøret, skriver AGF på sin hjemmeside.

Stormen har torsdag morgen ramt vestkysten, hvor der er målt vindstød af stormstyrke på 21 meter i sekundet. Stormen ventes at tage yderligere til senere på dagen og nærme sig orkanstyrke. Noget, som AGF altså nu har valgt at tage konsekvensen af.
SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.