Evian reddede på sidste spilledag livet i Ligue 1, og det skyldtes i høj grad en storspillende Daniel Wass, som i den direkte kamp om nedrykning scorede to mål og lagde op til en scoring i 3-0-sejren over Sochaux.

Den tidligere Brøndby-spiller har i det hele taget været en vigtig mand for Evian og spillede samtlige kampe i den forgangne sæson, hvor han krydrede afslutningen i topform med fem mål i de sidste syv kampe.

Men nu synes den offensivt indstillede kantspiller at være tabt for Evian.

BT erfarer, at en større fransk klub har givet et bud på den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller, som vil videre til en større klub.

- Der bliver arbejdet i kulissen. Det gør der. For jeg vil gerne væk, og det har jeg heller ikke lagt skjul på. Jeg har været i Evian i tre år og været glad for at have spillet over 100 ligakampe, når jeg kun er 25 år. Det er rigtig fedt at have fået den erfaring, men nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt og noget større, i og med jeg har haft en rigtig god sæson og slået mit navn fast i Frankrig, siger Daniel Wass.

Han ønsker ikke at kommentere på buddet på ham, men kan fortælle, at der er en god dialog mellem hans repræsentanter og ledelsen i Evian.

- Jeg har selvfølgelig stadig to år tilbage af min kontrakt i Evian, og indtil videre skal jeg derned 24. juni, hvor vi starter op. Det er planen, hvis ikke der sker noget, men jeg ved, at klubben også gerne vil sælge mig og få nogle gode penge for mig, så vi ved godt, at der nok sker noget i sommervinduet, forklarer han.

Franske klubber som Saint-Etienne og Rennes er tidligere meldt interesserede i Daniel Wass, men også flere italienske klubber og Bundesliga-klubben Schalke 04 skulle have et godt øje til den blonde dansker.

- Det er fedt at se, at mit navn bliver sat i forbindelse med Schalke. Det viser også bare, at jeg har haft en rigtig god sæson. Men en spiller som mig kan ikke bare vælge og vrage, det ved jeg også godt. Jeg håber på, at der kommer noget, som er attraktivt for både mig og min familie, og som kan lægge de penge, klubben forlanger, siger Daniel Wass, der i alt scorede ni mål og lavede fire assist i den netop afsluttede sæson.

Måske belært af fortiden, hvor den portugisiske storklub Benfica for tre sæsoner siden hentede Daniel Wass i Brøndby for siden at afhænde ham med det samme, har han dog ikke travlt med at finde en ny klub.

- Det kunne være meget sjovt at prøve en anden liga, men jeg har masser af is i maven og ved, at jeg har en høj status i Evian. Det betyder også noget, så jeg er ikke så bange for at vende tilbage til klubben efter ferien og så ryge af sted.

Et større millionsalg af Daniel Wass vil også være profitabelt for Brøndby og Avarta, hvor han spillede i ungdomsårene.