Først var det West Ham fra Premier League, der blev slået ud.

Tirsdag aften kom turen så til Leicester City - og nok engang leverede danske Jon Dahls Blackburn-tropper en gedigen overraskelse i den største engelske pokalturnering FA Cup.

For med et imponerende 2-1-resultat på King Power Stadium i Leicester skabte Jon Dahl og co. altså et resultat, der vil give genlyd i engelsk fodbold, da bookmakerne blot levnede Blackburn godt ti procents chance for at slå Leicester.

Blackburn bragte sig foran både 1-0 og 2-0, inden Leicester reducerede og pressede på for en udligning til allersidst, hvor man blandt andet ramte stolpen.

Foto: MOLLY DARLINGTON
Vis mere

Men det endte altså uden yderligere scoringer, og således blev Jon Dahl Tomasson altså den store i danskerduellen mod Leicester, hvor målmand og landsholdsbobler Daniel Iversen fik en sjælden chance i målet, mens nyindkøbte Victor Kristiansen kom ind fra bænken efter at have været fast starter i de seneste kampe.

Dermed er Jon Dahl og co. nu altså videre til kvartfinalen i FA Cup, og det er fortsættelsen af en ganske imponerende debutsæson i Championship for den danske landsholdslegende.

Han overtog roret i sommerpausen og er efter 34 kampe nummer fire i den næstbedste engelske række - dermed ligger han og holdet godt til i kampen for at spille om de eftertragtede oprykningspladser til Premier League.