Så har Superliga-klubben Sønderjyske fundet sin nye cheftræner.

Således bliver det Vendsyssel FF's nuværende sportsdirektør, Glen Riddersholm, der efterfølger fyrede Claus Nørgaard.

Der er kun 49 dage siden, at Glen Riddersholm tiltrådte jobbet i den nordjyske klub - der meddeler, at han tiltræder i Sønderjyske 1. februar og altså færdiggør det kommende transfervindue i sin snart forhenværende klub.

I Vendsyssel-ledelsen er skuffelsen dog stor.

Glen Riddersholm
Glen Riddersholm Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Jeg skal ikke lægge skjul på, at Glen Riddersholms opsigelse kommer på et meget dårligt tidspunkt. Glen har kun bestridt jobbet som sportsdirektør i halvanden måned, og vi står p.t. over for for det vigtigste transfervindue i klubbens historie,« siger bestyrelsesformand Jacob Andersen og tilføjer:

»Forud for Glen Riddersholms ansættelse havde vores ansættelsesudvalg og jeg selv mange samtaler med Glen, hvor vi blandt andet drøftede, om han nu virkelig var afklaret med ikke at være træner mere. Her allerede halvanden måned efter kan vi konstatere, at det desværre ikke var tilfældet. På trods af det korte ansættelsesforhold har Glen udført et flot stykke arbejde, men alle i og omkring Vendsyssel FF er selvfølgelig ærgerlige og skuffede over opsigelsen, hvilket også skal ses i lyset af, at man vælger at skifte til en af vores nærmeste konkurrenter.«

Vendsyssel FF indleder nu arbejdet med at finde en ny sportsdirektør og forventer at kunne præsentere vedkommende i begyndelsen af 2019.

Glen Riddersholm forsætter i jobbet som sportsdirektør indtil udgangen af januar 2019.

Træner-jobbet i Sønderjyske blev mandag ledigt, da Claus Nørgaard blev fyret.

Det skete dagen efter, at han på tv gav beskeden om, at han ville stoppe i klubben til sommer ved sit kontraktudløb. Ikke engang spillerne var på det tidspunkt orienteret.

Dagen efter blev han så afskediget af sportschef Hans Jørgen Haysen, der øjeblikkeligt gik på trænerjagt med følgende ambitioner:

»Man kigger på klubben og værdierne. Vi ansætter ikke en, der fuldstændig grundlæggende ændrer alt det, vi vil stå for. Energi og power vil vi gerne have ind i klubben igen. Nu har jeg været inde over tre trænere i min tid i rollen, og så tager man nogle forskellige ting med fra hver især og prøver at flette det sammen til den rette pakke,« forklarede han til B.T. Sport.

Det tog kun én dag. Allerede tirsdag meddelte Glen Riddersholm ledelsen i Vendsyssel, at han ville sige op, fordi han havde fået jobbet som træner i Sønderjyske.