I den første sæson i klubben førte Allan Kuhn Malmö FF til det svenske mesterkab, og det var den danske cheftræner rigtig godt tilfreds med.

»Jeg fatter ikke, jeg kan være så rolig,« sagde Allan Kuhn efter kampen ifølge svenske Aftonbladet.

»Jeg er enormt stolt. Det er fantastisk. Vi hans fans, som er helt outstanding. Vi har gjort det her sammen - allesammen - i hele klubben,« sagde Allan Kuhn.

Mesterskabet kom i hus, da Malmö FF vandt 3-0 ude over allerede nedrykkede Falkenbergs FF samtidig med, at den nærmeste konkurrent, IFK Norrköping, tabte 1-2 i Borås til Elfsborg.

Elfsborg førte 2-0, da Nicklas Bärkroth reducerede på straffespark otte minutter før tid.

»Da der kom besked om, at Norrköping havde reduceret på straffe, så tænkte jeg: 'Åh nej, så bliver det nok ikke i dag',« sagde Allan Kuhn til C More ifølge svenskfotboll.se

»Men det blev det alligevel. Alle forventede, at vi skulle vinde vores kamp i dag, og det er altid svært. Men jeg synes, at vi gjorde det på en fantastisk måde,« sagde Allan Kuhn.

IFK Norrköping var forsvarende mestre, men træner Jens Gustafsson anerkendte Malmö FFs mesterskab.

»Vi har hele tiden haft som mål at lave så god en afslutning på sæsonen som muligt. Men vi må nok acceptere, at Malmö FF har været det bedste hold i år,« sagde Jens Gustafsson ifølge Aftonbladet.

Allan Kuhn kom til Malmö FF som cheftræner inden denne sæson.Han erstattede norske Åge Hareide, som blev landstræner i Danmark.

Mesterskabet er Malmö FFs 19. af slagsen. Dermed har klubben vundet flest mesterskaber af alle klubber i landet. IFK Göteborg har 18.