Brentford havde to forsøg på stolperne, da holdet tabte 0-1 til Chelsea. Ben Chilwell blev matchvinder.

Oprykkeren Brentford har haft en flot indledning på tilværelsen i Premier League, og lørdag var holdet tæt på endnu et stort resultat, men tabte dog 0-1 mod topholdet Chelsea på hjemmebane.

Wingbacken Ben Chilwell scorede opgørets mål, mens Brentford ramte stolpen to gange og lagde et tungt pres på Champions League-vinderen i slutfasen, hvor keeper Edouard Mendy var afgørende.

Andreas Christensen spillede en meget solid kamp i Chelseas centrale forsvar og kan sammen med holdkammeraterne nyde, at holdet fører Premier League med 19 point efter otte kampe.

Brentford er nummer syv med 12 point.

Thomas Frank stillede med Mathias "Zanka" Jørgensen i sit tremandsforsvar og både Christian Nørgaard og Mathias Jensen som en del af den centrale midtbane, hvor også den tidligere FC Midtjylland-profil Frank Onyeka var en del af arbejdsstyrken.

Første halvleg var en jævnbyrdig omgang med muligheder i begge ender, og Brentford kom frem til den første store chance.

Nørgaard headede efter 21 minutter et indlæg ned for fødderne af angriberen Bryan Mbeumo, der dog sendte sit forsøg fra tæt hold på stolpen.

Få øjeblikke senere sendte udeholdets stjerneangriber Romelu Lukaku bolden over stregen i den anden ende. Men scoringen blev korrekt annulleret for offside på belgieren.

I første halvlegs overtid blev ballet sat i gang målmæssigt.

Chelsea fik sendt bolden i feltet, hvor Lukaku pressede den svenske stopper Pontus Jansson til en mislykket clearing. Og så flugtede wingbacken Ben Chilwell flot udeholdet i front midt for mål.

Inklusiv en landskamp var det tredje kamp i træk, at Chilwell kom på tavlen.

Chelsea fortsatte med at dominere spillet, men Brentford holdt topholdet nede på et begrænset antal chancer. Dermed var kampen stadig i live i de sidste 20 minutter, hvor Brentford begyndte at bide fra sig for alvor.

Mbeumo ramte igen stolpen med et kvarter igen. Og efter 83 minutter måtte Chelsea-keeper Edouard Mendy diske op med et stor redning for at forhindre udligningen.

Nørgaard opsnappede den løse bolden og skovlede den mod stregen, men her stod forsvarspiller Trevoh Chalobah og sparkede væk.

Mendy præsterede flere store redninger i en Brentford-domineret afslutning, hvor Nørgaard blandt andet forsøgte sig med et saksespark, som akkurat blev vippet over overliggeren.