Arthur Melos mor vil ikke høre på forklaringerne.

'Åh Gud, nu begynder de at finde fejl ved spilleren,' tordner Lucia de Melo.

Det gør hun i et kort, præcist tweet, hvor hun giver sin mening til kende om den tumultariske situation, hendes søn i øjeblikket befinder sig i.

Den brasilianske midtbanespiller har i dagevis været hovedpersonen i sommerens måske største transfersaga hidtil. Spanske og italienske medier har dagligt skrevet om, hvordan FC Barcelona meget gerne vil sende Arthur Melo til Juventus, der så til gengæld afhænder Miralem Pjanic den anden vej.

Miralem Pjanic ser ud til at skulle fra Juventus til FC Barcelona.
Miralem Pjanic ser ud til at skulle fra Juventus til FC Barcelona. Foto: MASSIMO PINCA
Vis mere

Problemet har så tilsyneladende været, at én person i hele den kabale ikke har syntes at det var en god ide: Arthur Melo.

På en pressekonference fredag udtalte FC Barcelona-træner Quique Setien sig så om sagen - og det er et par af hans sætninger, Lucia de Melo har reageret på.

»Arthur vil hverken være den første eller sidste spiller, der skifter til en klub med høje forventninger, der ikke bærer frugt,« sagde Quique Setien:

»Måske har han manglet lidt kontinuitet. Det er ikke let at ændre på ting, som andre trænere sagde var godt: Som eksempelvis at holde på bolden, når vi vil spille med to berøringer.«

Quique Setiens udtalelser har sparket liv i Arthur Melos mor.
Quique Setiens udtalelser har sparket liv i Arthur Melos mor. Foto: Salvador Sas
Vis mere

FC Barcelona-træneren understregede dog, at 23-årige Arthur Melo skam er med i truppen til weekendens ligakamp mod Celta Vigo. Flere medier skriver dog, at han herefter vil flyve til Torino og gennemgå et lægetjek hos Juventus.

Aftalen skulle således angiveligt være faldet på plads, og brasilianeren skulle efterhånden have accepteret transferen. Der også skulle give ham en klækkelig lønforhøjelse.

Rent praktisk ser aftalen mellem den spanske og italienske klub også ud til at være skruet sammen på en måde, der giver regnskabsmæssige fordele.

Juventus betaler 70 millioner euro (cirka 520 millioner kroner) for Arthur Melo, mens FC Barcelona betaler 60 millioner (cirka 450 millioner kroner) for Miralem Pjanic, men konstruktionen gør, at begge klubber kan registrere et stort plus på transferindtægtsbalancen.

Spillerne skal ifølge flere medier først bytte plads, når den forsinkede Champions League-sæson er slut sidst i august.