Lyt til artiklen

Hun kunne simpelthen ikke lade være.

For da en følger på de sociale medier pludselig serverede en gylden mulighed for at lave sjov med fodboldfans, greb hun den med det samme.

Hollandske Mikky Kiemeney, der er kæreste med FC Barcelona-stjernen Frenkie de Jong, gav mandag aften en Manchester United-fan en lang næse, hvis personen havde håbet på, at fodboldfruen ville afsløre sin bedre halvdels fremtidsplaner.

På Mikky Kiemeneys Instagram-profil, hvor hun har mere end 1,5 millioner følgere, åbnede hun nemlig for spørgsmål fra sine mange følgere.

Den hollandske landsholdsspiller Frenkie de Jong sammen med kæresten, Mikky Kiemeney.
Den hollandske landsholdsspiller Frenkie de Jong sammen med kæresten, Mikky Kiemeney. Foto: ALBERTO PIZZOLI
Vis mere

Og her var der særligt ét, der fik hende til at stikke lidt til de håbefulde United-fans med et genialt svar, som du kan se nederst i artiklen.

'Hvornår kommer Frenkie til Manchester?', lød spørgsmålet fra én af den 24-årige hollænders mange følgere.

Og kort efter leverede Mikky Kiemeney så et iskoldt svar til United-fanen.

'23. februar, tænker jeg', svarede hun, mens hun samtidig vedhæftede et screenshot af FC Barcelonas kampprogram, hvor den catalanske storklub rent faktisk skal på besøg hos Manchester United i slutningen af februar for at spille Europa League-kamp.

25-årige Frenkie de Jong har det seneste halve år været rygtet væk fra FC Barcelona adskillige gange på grund af mangel på spilletid.

Og særligt Manchester United har på rygtebørsen været blandt de største bejlere til midtbanespillerens underskrift siden sommer-transfervinduet.

Men efter en stærk periode for FC Barcelona har den hollandske landsholdsspiller for alvor bidt sig fast i startopstillingen igen.

Og dermed tyder intet altså på, at hollænderparret har planer om at forlade Catalonien lige foreløbig.

Foto: Screenshot Instagram/MikkyKiemeney
Vis mere