Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Blodet fossede fra panden. Men Sebastian Rode spillede videre.

I løbet af første halvleg af Europa League-finalen mod Rangers blev Eintracht Frankfurt-anføreren ramt i hovedet af John Lundstrams støvle.

Rode røg i græsset, og det stod hurtigt klart, at han havde fået et gevaldigt hul. I et opslag på Twitter viser han nu, at det da også var nødvendigt med adskillige sting efter opgøret.

'Det vigtigste er at få trofæet. Alt andet er ligegyldigt,' skriver han kækt til et billede i kølvandet på, at han sammen med Frankfurt vandt den store finale.

Det så ellers voldsomt ud, da Sebastian Rode lå i store smerter. Det resulterede i et længere spilstop, hvor holdlægerne måtte klipse ham sammen, så han kunne spille færdig med en bandage om hovedet.

Anføreren spillede i alt 90 minutter, inden han blev skiftet ud.

Kampen bar generelt præg af stort drama, da den gik i både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Her var det tyskerne, der var stærkest, da de vandt med 5-4.

Hele episoden omkring Lundstrand og Rode fik massiv opmærksomhed. Førstnævnte slap nemlig for et kort, og det medførte stor debat. Blandt andre den tidligere dommer Peter Walton sagde til engelske BT Sport, at det var korrekt dømt ikke at give rødt kort. Han mente dog, at et gult kort havde været på sin plads.