Som professionel fodboldspiller er det normalt at være utilfreds over manglende spilletid.

Den tidligere Liverpool-spiller Naby Keita var dog mere end almindeligt utilfreds, da han i weekenden fandt ud af, at han ikke var blandt de startende 11 til hans nuværende klub Werder Bremens kamp mod Bayer Leverkusen søndag.

Således nægtede guineaneren at stige på spillebussen, da der var afgang til Leverkusen og tog i stedet hjem. Og det har nu fået voldsomme konsekvenser.

»Werder Bremen har suspenderet Naby Keita indtil sæsonen er forbi. Klubben har desuden tildelt ham en betydelig bøde,« skriver klubben på sin hjemmeside og oplyser desuden, at midtbanespilleren ikke længere kommer til at være en del af førsteholdets træning eller omklædningsrum.

»Vi vil ikke tolerere Nabys opførsel. Han skuffede sit hold i en svær tid givet vores form i øjeblikket og skadesituation og satte sine egne interesser over holdets. Det kan vi ikke tillade,« siger klubbens chef for professionel fodbold, Clemens Fritz.

Den 29-årige afrikaner har været hårdt ramt af skader i indeværende sæson, og han har kun trukket den grønne trøje over hovedet fem gange i Bundesligaen i indeværende sæson.

Efter suspenderingen og de skarpe ord fra Fritz tog Keita selv bladet fra munden på de sociale medier og forsvarede sig selv.

»Jeg vil gerne klarlægge min situation i Werder Bremen. Jeg har vist min professionalisme, lige siden jeg ankom til denne skønne klub. . Jeg har hele tiden forsøgt at hjælpe klubben og de fantastiske fans – særligt gennem den seneste tid med dårlige resultater,« skrev han blandt andet i en story på sin Instagram-profil.

Werder Bremen ligger i øjeblikket nummer 12 i Bundesligaen og har ikke vundet en kamp siden midten af februar.