Barcelonas politi har arresteret fodboldstjernen Dani Alves i forbindelse med en sag om et muligt seksuelt overgreb.

Dani Alves er fredag formiddag blevet tilbageholdt af politiet i Barcelona, oplyser det lokale politi ifølge nyhedsbureaet AFP.

Anholdelsen er sket i forbindelse med en sag, hvor den brasilianske fodboldprofil er under mistanke for at have begået et seksuelt overgreb.

Overgrebet skulle angiveligt være foregået 30. december på natklubben Sutton i Barcelona.

Den tidligere FC Barcelona-stjerne Dani Alves er blevet anholdt i forbindelse med en sag om et muligt seksuelt overgreb
Den tidligere FC Barcelona-stjerne Dani Alves er blevet anholdt i forbindelse med en sag om et muligt seksuelt overgreb Foto: PAU BARRENA
Vis mere

Offeret – en yngre kvinde – har fortalt, at hun har været udsat for 'intim berøring under i sit tøj' af Dani Alves, der i øjeblikket er i Barcelona på ferie.

Ifølge EITB anmeldte kvinden Dani Alves på årets første dag. Politiet efterforsker fortsat sagen, men har altså fredag valgt at skride til anholdelse.

Mediet fortæller, at Dani Alves senere på dagen skal fremstilles for en dommer, som vil afgøre, hvad brasilianerens foreløbige skæbne bliver.

Fodboldspilleren nægter sig skyldig i anklagerne. I et tidligere interview forklarede han, at han var til stede på natklubben sammen med flere andre, men afviser at have opført sig, som kvinden beskriver.

»Jeg dansede og havde det godt uden at invadere andres 'personlige rum'. Jeg ved ikke, hvem denne kvinde er. Hvordan kunne jeg gøre det mod en kvinde? Nej,« sagde Alves i interviewet med mediet Antena 3.

39-årige Dani Alves spillede fra 2008 til 2016 for FC Barcelona. Det gjorde han også fra november 2021 til juli 2022.

Han er noteret for over 400 optrædener for den spanske storklub, og forsvarsspilleren var også repræsenteret ved det netop overståede VM i Qatar.

Alves optræder i dag for Club Universidad Nacional i den mexicanske Liga MX.