Beskederne væltede ind hos de engelske landsholdsspillere, da EM-sejren blev sikret.

Og det var ikke hvem som helst, der skrev til Ella Toone på Instagram, fortalte hun i weekenden til 'The Big Breakfast'.

Her blev hun interviewet sammen med holdkammeraten Alessia Russo, hvor de to stjerner blandt andet blev spurgt til, om der blev festet igennem efter EM-sejren den 1. august.

»For at være ærlig, så ja. Vi havde en stor fest. Vi fejrede det. Jeg tror, nogle af os stadig fester,« lød det fra Ella Toone.

Ella Toone fik en privatbesked fra ingen ringere end David Beckham efter EM-sejren.
Ella Toone fik en privatbesked fra ingen ringere end David Beckham efter EM-sejren. Foto: Paul Terry
Vis mere

Herefter blev hun spurgt, om 'nogle spændende mennesker' havde vovet sig ud i at 'slide ind i DM' (skrive en privatbesked på Instagram, red.).

»Der har været nogle få. David Beckham har skrevet,« lød det med et stort grin.

Svaret fik da også en af værterne til at måbe og sige 'Hvor casual', selvom det dog ikke er en overraskelse, at David Beckham fulgte med ved slutrunden.

Inden finalen delte han nemlig en besked til landsholdet, hvori han ønskede dem 'held og lykke', ligesom han takkede dem for at inspirere hans datter Harper, der også er blevet glad for fodbold.

England vandt EM-finalen mod Tyskland med 2-1 efter forlænget spilletid. En finale, der blev overværet af 87.192 tilskuere, hvilket var ny rekord for en EM-kamp på tværs af køn.